Една от най-утвърдените на пазара у нас пиар агенции Intelday Solutions обяви

...
Една от най-утвърдените на пазара у нас пиар агенции Intelday Solutions обяви
Коментари Харесай

Intelday Solutions става d:istinkt

Една от най-утвърдените на пазара у нас пиар агенции Intelday Solutions обяви изчерпателен ребранд, който включва ново лого, име, уеб страница и профили в обществените медии. От през днешния ден, учредената през 2001 година Intelday Solutions ще се назовава d:istinkt.

Наред с обичайни пиар и пъблик афеърс услуги и BTL, организацията прибавя към портфолиото си и услуги в областта на бранд обмисляне и съвещания, стратегически криейтив, активации и ръководство на цифрови медии, медийни изследвания и ръководство на инфлуенсъри.

„ d:istinkt отразява напълно еволюцията на компанията и упоритостта ни да предоставяме креативност, опит и медийни тактики, които реализират резистентен бизнес напредък и стремглаво повишаване на резултатите и ангажираността. “, коментира Боян Иванович, основен изпълнителен шеф на d:istink

Ребрандирането е дело на водещите в дизайна и криейтива организации eDesign и proof, а  към новото име, бранд и образна еднаквост на организацията се прибавят и нов съвременен уеб страница и профили в обществените медии, включително Фейсбук, Instagram и LinkedIn.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР